Dive Board



ATN je proizvođač precizne optike za noćno gledanje

ATN je proizvođač precizne optike za noćno gledanje

by Tonik on Sep 25th, 2024 18:09 PM

ATN je jedan od vodećih proizvođača i razvijača precizne optike za noćno gledanje i termovizijske optike, koji nudi najširi izbor optičkih uređaja prilagođenih potrebama kupaca. Specijaliziran za prodaju termovizijskih i noćnih proizvoda, ATN nudi inovativna rješenja za lovce, promatrače prirode, sigurnosne stručnjake i mnoge druge korisnike koji cijene visoke performanse i pouzdanost optičkih uređaja.

Jedan od ključnih proizvoda ATN-a su dalekozori i daljnogledi za lov, koji pružaju jedinstvenu mogućnost gledanja u uvjetima slabog osvjetljenja, pa čak iu potpunom mraku. Smart HD optika koju je razvio ATN opremljena je najnovijim mikroprocesorima, koristi mikrozaslone visoke rezolucije i ima niz senzora i značajki koje korištenje optičkih instrumenata čine praktičnijim i učinkovitijim.

Jedna od značajnih prednosti ATN proizvoda je njihova kompatibilnost s mobilnim uređajima. Povezivanjem optike sa svojim tabletom ili telefonom pomoću namjenskih iPhone i Android aplikacija, korisnici mogu vidjeti slike u stvarnom vremenu s ATN uređaja, otvarajući nove mogućnosti za promatranje i lov u različitim uvjetima. Posjetite stranicu https://www.atneu.hr/thermal-monoculars

Kroz stalne inovacije, kvalitetnu optiku i široku paletu proizvoda, ATN nastavlja voditi na tržištu optičkih uređaja za noćno gledanje i termoviziju, pružajući kupcima visoku razinu performansi i pouzdanosti u svakom okruženju.

Tonik

Posts: 64

Joined: 02.12.2023


STATISTICS


Total posts: 146091


Total topics: 35043


Total members: 42547


Newest member: Daniel G.